Tagság / Támogatás

"Elfogyott a pénzem, mint a buborék..." - ismerős, ugye? Kiegészítem azzal, hogy: "szerelemből sem élhet meg a gazdászfiad"..., sem a lányod... Mi sem. Szeretnénk folytatni az elkezdett munkát, a terveinkben szereplő információmennyiség 10 százalékát sem találod most a honlapon.

A 2014. évtől több kategóriás tagdíj-rendszert vezettünk be. Ez azt jelenti, hogy bármely magánszemélynek lehetősége lesz az eddigi értelmezés szerinti tagként 3.000 Ft-tal, valamint támogató tagként ennél magasabb összeggel (5.000 Ft felett), és kiemelt támogató tagként már 10.000 Ft-tal vagy ennél magasabb összeggel hozzájárulnia működésünkhöz. Terveink szerint - amennyiben valaki az ellenkezőjét nem kéri - a tagok, a támogató tagok és a kiemelt támogató tagok nevét (a végzésük évével) honlapunk ezen oldalán megjelenítenénk az általuk befizetett összeg feltüntetésével. Egyelőre e-mailen és telefonon kérdezzük: mit szóltok hozzá? - hiszen ez ütközhet akár a személyiségi jogokkal is.

Úgy gondoljuk, hogy csak a név és a végzés éve beleférne a mi elképzelésünkbe. Ráadásul talán büszkeséggel töltené el párunkat az, ha a kiemelt támogató tagok névsorában megtalálhatná magát.

Tudnod kell! Azzal, hogy akár tagként, akár támogatóként hozzájárulsz működésünkhöz, egyúttal segíted azt a tevékenységet, amit idáig is elvégeztünk, és a jövőben is teljes lelkesedéssel és odaadással szeretnénk folytatni (ide kattintva betekintést kapsz elmúlt évi munkánkról).

Tagfelvételhez: Belépési nyilatkozat kitöltése.

Minden évben egyszer gondolj így is ránk: Adó 1%

Amennyiben céged van, vagy befolyással bíró alkalmazott vagy egy vállalatnál és úgy gondolod, hogy támogatásotokkal tovább növekedhet virtuális kampuszunk, ápolhatjuk hagyományainkat, készíthetünk kiadványokat stb., akkor egyszerűbb a helyzet: adományozási megállapodást kötünk (kattints rá, nyomtasd ki, nyomd rá a bélyegződet, írd rá az összeget, alul írd alá mint támogató és két példányban add postára címünkre, az összeget utald a szerződésben szereplő számlaszámra), és úgy tudsz segíteni a jó ügyünkön, hogy mindezt igazolás/számla ellenében számolhatod el (ennek ellentételezéseként honlapunkon igény szerint megjelenítünk hirdetéseket is).

Az OTP Banknál vezetett számlaszámunk: 11737076-23727232

(A szükséges adatok ide kattintva letölthetők és másolhatók)

Köszönjük!