Gazdászbolt

2014. február végével megnyitottuk internetes boltunkat, melynek termékkatalógusa ide kattintva válik elérhetővé. Online gazdászboltunk termékpalettáját folyamatosan bővítjük, jelenleg számos, az Alma Materhez kötődő emléktárgy, könyv, hanghordozó és ruházati cikk közül válogathatnak leendő megrendelőink (a termékek megtekinthetők, felpróbálhatók az Óvári Gazdászok Szövetsége irodájában).

A katalógusból kiválasztott termékek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül rendelhetők meg. A megrendelő e-mailben kérjük feltüntetni a termék(ek) pontos nevét (egyes ruházati cikkeknél típust, színt, méretet) és darabszámot, illetve a megrendelő nevét, pontos címét, valamint a számlázási adatokat.

A megrendelt termékeket - a végösszeg számlaszámunkra (OTP Bank, 11737076-23727232) történő átutalását követően - a megadott címre postázzuk, vagy telefonos egyeztetés (06 20 396 27 82) után személyesen is átvehetők az Óvári Gazdászok Szövetsége irodájában (Mosonmagyaróvár, Vár tér 2.).