Szerzői jogok

Az ovarigazdasz.hu honlapon és annak aloldalain található tartalom (információk, képek, videók, hanganyagok és egyéb tartalmak) az Óvári Gazdászok Szövetsége Egyesület kizárólagos szellemi tulajdonát képezik. A honlap és tartalmának részei nem másolhatók, nem publikálhatók, üzleti célra nem használhatók fel és nem terjeszthetők az Óvári Gazdászok Szövetsége Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül (Bővebb információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen).

Az Óvári Gazdászok Szövetsége Egyesület fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Jogsértés esetén az Óvári Gazdászok Szövetsége Egyesület követelni fogja a jogsértés beszüntetését és kárának megtérítését!

Óvári Gazdászok Szövetsége Egyesület
Képviselő:Kovács-Csomor Zsolt, elnök
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Vár tér 2.
További kérdések, észrevételek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.